tarieven

Mondeling interieur advies:

Ik kom bij je langs en geef je advies over kleur en materialen, geschikte meubels, accessoires en optimaal gebruik van de ruimte en van de spullen die in je interieur aanwezig zijn. Eventueel gaan we al het één en ander verschuiven. Ik ben ongeveer twee uur bezig.

Het mondeling advies komt op 125 euro per ruimte (incl btw en rijkosten).

Sfeerimpressie/visie interieur advies:

Ik kom bij je langs en door middel van een gesprek komen we erachter wat het beste bij jou en eventueel je gezin past. Aan de hand van de door jou gegeven antwoorden maak ik thuis een sfeerimpressie en een visie waarin ik mijn adviezen verwerk.  Ook zal ik vermelden waar je de geadviseerde spullen kunt kopen. Dit advies kom ik een week later aan je presenteren. 

Het sfeerimpressie/visie interieur advies komt op 250 euro per ruimte (incl btw en rijkosten).

Totaalplan interieur advies:

Ik kom bij je langs en door middel van een gesprek komen we erachter wat het beste bij jou en eventueel je gezin past. Vervolgens ga ik meten en foto's nemen. Een week later kom ik terug met een sfeerimpressie en een visie. Wanneer dit helemaal naar je zin is, ga ik het plan verder uitwerken. Twee weken later sta ik bij je op de stoep met een ingevulde plattegrond van de ruimte, een kleuradvies voor de wanden en voor de raamdecoratie, een concreet meubelvoorstel, een materialenplan, een summier lichtplan en twee totaalbeelden zodat je een idee krijgt hoe de ruimte er uit zal komen te zien. Wanneer de muren zijn gedaan en de spullen zijn geleverd, kom ik je helpen met het persoonlijk maken. 

Het totaalplan interieur advies komt op 500 euro per ruimte (incl btw en rijkosten).